Buukkari

Autamme asiakkaitamme tehostamaan myyntiä, joka on liiketoiminnan yksi tärkeimmistä osa-alueista, ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat äärimmäisen tärkeitä. Meidän tehtävämme on luoda asiakkaillemme ensikohtaamisia, mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

Työyhteisössämme on pitkän linjan kokeneita myynnin sekä asiakaspalvelun ammattilaisia ja olemme tällä hetkellä vahvassa kasvussa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla osaksi huippujoukkoamme! 

Etsimme buukkaajia ympäri Suomen eli sinua buukkauksesta innostunutta osaajaa vahvistamaan virtuaalitiimiämme.

Voit työskennellä paikkariippumattomasti mistä päin Suomea tahansa tai halutessasi joillain meidän toimipaikoistamme. Voit olla alanvaihtaja, kokenut konkari tai nouseva tähti, sillä saat työhösi hyvän ja kattavan koulutuksen. Voit halutessasi jatkossa laajentaa työnkuvaa myös muihin meidän palveluihimme. 

Buukkaajan työ on meillä korkeasti arvostettu – olet tärkeimpiä linkkejä meidän ja loppuasiakkaan välillä. Sinun ei tarvitse luukuttaa hakuammuntana, vaan pääset soittamaan oikealle kohderyhmälle tarkoin mietityin metodein. Tärkeintä meille on, että olet innostunut ja paineensietokykyinen sekä aidosti kiinnostunut asiakkaidemme myynnin tehostamisesta.

Arvostamme suuresti, jos sinulla on:
  • Kiinnostusta tapaamisten varaamiseen puhelimitse ja digitaalisesti
  • Intoa ja paloa sekä kontaktoida että keskustella loppuasiakkaidemme kanssa
  • Energinen ja innostunut ote työntekoon
  • Hallitset Office-ohjelmistojen perusteet
  • Sinulla on ymmärrys yritystoiminnan perusasioista
 
Odotamme myös näitä asioita sinulta: 
  • Olet avoin ja haluat oppia uusia asioita
  • Sujuvaa suomen kieltä
  • Kyky kommunikoida loppuasiakkaan sekä yritysperheemme muiden asiantuntijoiden kanssa, lähinnä myynnin kanssa
  • Ongelmanratkaisukykyä ja rauhallista otetta erilaisiin haasteisiin

Työtä on mahdollista tehdä 100% etänä tai Helsingin, Jyväskylän, Joensuun, Hämeenlinnan, Tampereen tai Ylivieskan toimistoillamme. Saat huipputiimin lisäksi kaupan päälle koulutuksen työtehtävään sekä päivittäistä opastusta ja valmennusta. Meillä töitä voi tehdä perinteisenä työntekijänä tai yrittäjänä/kevytyrittäjänä. Tarjolla myös osa-aikaista työtä, joka sopii hyvin esim. opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.  


Hae nyt

Palkkaus on sovittavissa. Yleisesti tarjoamme takuupalkan sekä provision.  

Lisätietoja

Ville Kärkkänen
[email protected]  
050 3222 635

Asiakaspalvelija
Avoin hakemus

Tule osaksi huippuporukkaame

Jätä meille soittopyyntö!